Zdroj údajov: ŠÚSR,
aktualizované: 31.03.2025

Soňa Makranská - SIMPLY VEGAN

Soňa Makranská - SIMPLY VEGAN

IČO:
50212842
DIČ:
1083843277
SK NACE:
56101 Jedálne
Adresa:
Bakalárska 2
97101 Prievidza
Okres:
Prievidza
Kraj:
Trenčiansky kraj
Právna forma:
Živnostník
Kat. veľkosti:
0 zamestnancov
Druh vlastníctva:
Súkromné tuzemské
Dátum vzniku:
18.03.2016
Dátum zániku:
-
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
20.03.2025
Zostavená dňa:
20.03.2025
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
03.06.2024
Zostavená dňa:
21.05.2024
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
15.03.2023
Zostavená dňa:
01.03.2023
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
21.03.2022
Zostavená dňa:
09.03.2022
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
16.03.2021
Zostavená dňa:
16.03.2021
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
14.03.2020
Zostavená dňa:
08.03.2020
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
18.03.2019
Zostavená dňa:
18.03.2019
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
26.03.2018
Zostavená dňa:
22.08.2018
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
20.03.2017
Zostavená dňa:
13.03.2017
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Môžeme, prosím, používať cookies?🍪

S cieľom zabezpečenia správneho fungovania webovej stránky a zlepšovania našich služieb používame cookies. Prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Nevyhnutné cookies
Vždy aktívne
Zabezpečujú základnú použiteľnosť webovej stránky. Webová stránka nemôže správne fungovať bez týchto cookies. Tieto súbory cookie neukladajú žiadne informácie o vás.
Analytické cookies
Pomáhajú lepšie porozumieť správaniu návštevníkov webovej stránky a tým prispievajú k lepšej funkcionalite tohto webu.