Zdroj údajov: ŠÚSR,
aktualizované: 31.03.2024

Pavol Mišura - JAMPA

Pavol Mišura - JAMPA

IČO:
17547091
DIČ:
1020328331
SK NACE:
55909 Ubytovanie ost.dočasné
Adresa:
Pod Párovcami 58
92101 Piešťany
Okres:
Piešťany
Kraj:
Trnavský kraj
Právna forma:
Živnostník
Kat. veľkosti:
5-9 zamestnancov
Druh vlastníctva:
Súkromné tuzemské
Dátum vzniku:
24.03.1993
Dátum zániku:
-
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
30.05.2023
Zostavená dňa:
30.05.2023
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
13.05.2022
Zostavená dňa:
13.05.2022
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
26.05.2021
Zostavená dňa:
25.05.2021
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
03.03.2020
Zostavená dňa:
03.03.2020
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
30.03.2019
Zostavená dňa:
30.03.2019
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
05.03.2018
Zostavená dňa:
05.03.2018
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
24.02.2017
Zostavená dňa:
24.02.2017
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
30.03.2016
Zostavená dňa:
30.03.2016
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
30.03.2015
Zostavená dňa:
24.02.2015
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Môžeme, prosím, používať cookies?🍪

S cieľom zabezpečenia správneho fungovania webovej stránky a zlepšovania našich služieb používame cookies. Prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Nevyhnutné cookies
Vždy aktívne
Zabezpečujú základnú použiteľnosť webovej stránky. Webová stránka nemôže správne fungovať bez týchto cookies. Tieto súbory cookie neukladajú žiadne informácie o vás.
Analytické cookies
Pomáhajú lepšie porozumieť správaniu návštevníkov webovej stránky a tým prispievajú k lepšej funkcionalite tohto webu.