Zdroj údajov: ŠÚSR,
aktualizované: 30.04.2025

Peter Bílik

Peter Bílik

IČO:
33987131
DIČ:
1020448935
SK NACE:
43220 Inšt.kanal,výhrev.zar.
Adresa:
Bzince 112
95605 Radošina
Okres:
Topoľčany
Kraj:
Nitriansky kraj
Právna forma:
Živnostník
Kat. veľkosti:
nezistený
Druh vlastníctva:
Súkromné tuzemské
Dátum vzniku:
05.05.1995
Dátum zániku:
23.09.2022
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
28.01.2023
Zostavená dňa:
28.01.2023
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
10.02.2022
Zostavená dňa:
08.02.2022
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
19.02.2021
Zostavená dňa:
16.02.2021
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
30.01.2020
Zostavená dňa:
30.01.2020
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
17.02.2019
Zostavená dňa:
17.02.2019
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
05.02.2018
Zostavená dňa:
05.02.2018
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
06.02.2017
Zostavená dňa:
06.02.2017
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
22.02.2016
Zostavená dňa:
13.02.2016
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
04.03.2015
Zostavená dňa:
24.01.2015
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Môžeme, prosím, používať cookies?🍪

S cieľom zabezpečenia správneho fungovania webovej stránky a zlepšovania našich služieb používame cookies. Prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Nevyhnutné cookies
Vždy aktívne
Zabezpečujú základnú použiteľnosť webovej stránky. Webová stránka nemôže správne fungovať bez týchto cookies. Tieto súbory cookie neukladajú žiadne informácie o vás.
Analytické cookies
Pomáhajú lepšie porozumieť správaniu návštevníkov webovej stránky a tým prispievajú k lepšej funkcionalite tohto webu.