Zdroj údajov: ŠÚSR,
aktualizované: 31.08.2025

Ľubomír Podymák

Ľubomír Podymák

IČO:
43093370
DIČ:
1034635184
SK NACE:
10710 Výroba chleba
Adresa:
Dubková 116
02055 Lazy pod Makytou
Okres:
Púchov
Kraj:
Trenčiansky kraj
Právna forma:
Živnostník
Kat. veľkosti:
nezistený
Druh vlastníctva:
Súkromné tuzemské
Dátum vzniku:
01.04.2006
Dátum zániku:
01.11.2022
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
09.02.2023
Zostavená dňa:
08.02.2023
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
04.02.2022
Zostavená dňa:
04.02.2022
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
26.02.2021
Zostavená dňa:
18.02.2021
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
19.02.2020
Zostavená dňa:
18.02.2020
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
04.03.2019
Zostavená dňa:
04.03.2019
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
25.02.2018
Zostavená dňa:
22.02.2018
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
17.02.2017
Zostavená dňa:
16.02.2017
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
23.03.2016
Zostavená dňa:
16.03.2016
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
31.03.2015
Zostavená dňa:
30.03.2015
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Môžeme, prosím, používať cookies?🍪

S cieľom zabezpečenia správneho fungovania webovej stránky a zlepšovania našich služieb používame cookies. Prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Nevyhnutné cookies
Vždy aktívne
Zabezpečujú základnú použiteľnosť webovej stránky. Webová stránka nemôže správne fungovať bez týchto cookies. Tieto súbory cookie neukladajú žiadne informácie o vás.
Analytické cookies
Pomáhajú lepšie porozumieť správaniu návštevníkov webovej stránky a tým prispievajú k lepšej funkcionalite tohto webu.