Zdroj údajov: ŠÚSR,
aktualizované: 31.03.2024

Ing. Lubomír Belej

Ing. Lubomír Belej

IČO:
43153291
DIČ:
1026081122
SK NACE:
46190 Sprostr.obch.s rozl.tov.
Adresa:
Osloboditeľov 317/3
05301 Harichovce
Okres:
Spišská Nová Ves
Kraj:
Košický kraj
Právna forma:
Živnostník
Kat. veľkosti:
0 zamestnancov
Druh vlastníctva:
Súkromné tuzemské
Dátum vzniku:
10.05.2006
Dátum zániku:
-
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
29.06.2023
Zostavená dňa:
27.06.2023
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
29.06.2022
Zostavená dňa:
29.06.2022
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
29.06.2021
Zostavená dňa:
29.06.2021
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
29.06.2020
Zostavená dňa:
29.06.2020
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
01.07.2019
Zostavená dňa:
26.06.2019
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
02.07.2018
Zostavená dňa:
29.06.2018
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
30.06.2017
Zostavená dňa:
30.06.2017
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
30.06.2016
Zostavená dňa:
28.06.2016
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
30.06.2015
Zostavená dňa:
31.12.2014
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Môžeme, prosím, používať cookies?🍪

S cieľom zabezpečenia správneho fungovania webovej stránky a zlepšovania našich služieb používame cookies. Prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Nevyhnutné cookies
Vždy aktívne
Zabezpečujú základnú použiteľnosť webovej stránky. Webová stránka nemôže správne fungovať bez týchto cookies. Tieto súbory cookie neukladajú žiadne informácie o vás.
Analytické cookies
Pomáhajú lepšie porozumieť správaniu návštevníkov webovej stránky a tým prispievajú k lepšej funkcionalite tohto webu.