Zdroj údajov: ŠÚSR,
aktualizované: 31.03.2025

JÁN GALBÁČ XXXXX.SK

JÁN GALBÁČ XXXXX.SK

IČO:
43309658
DIČ:
1020044487
SK NACE:
58190 Ost.vydavateľské čin.
Adresa:
Školská 2452/74
96001 Zvolen
Okres:
Zvolen
Kraj:
Banskobystrický kraj
Právna forma:
Živnostník
Kat. veľkosti:
0 zamestnancov
Druh vlastníctva:
Súkromné tuzemské
Dátum vzniku:
23.08.2006
Dátum zániku:
-
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
27.06.2024
Zostavená dňa:
27.06.2024
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
30.06.2023
Zostavená dňa:
30.06.2023
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
29.06.2022
Zostavená dňa:
29.06.2022
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
31.03.2021
Zostavená dňa:
31.03.2021
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
20.02.2020
Zostavená dňa:
20.02.2020
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
28.06.2019
Zostavená dňa:
28.06.2019
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
31.03.2018
Zostavená dňa:
31.03.2018
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
30.03.2017
Zostavená dňa:
29.03.2017
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
19.06.2016
Zostavená dňa:
19.06.2016
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Môžeme, prosím, používať cookies?🍪

S cieľom zabezpečenia správneho fungovania webovej stránky a zlepšovania našich služieb používame cookies. Prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Nevyhnutné cookies
Vždy aktívne
Zabezpečujú základnú použiteľnosť webovej stránky. Webová stránka nemôže správne fungovať bez týchto cookies. Tieto súbory cookie neukladajú žiadne informácie o vás.
Analytické cookies
Pomáhajú lepšie porozumieť správaniu návštevníkov webovej stránky a tým prispievajú k lepšej funkcionalite tohto webu.