Zdroj údajov: ŠÚSR,
aktualizované: 30.04.2025

Ramón Školuda - PEKÁREŇ ŠKOLUDA

Ramón Školuda - PEKÁREŇ ŠKOLUDA

IČO:
41692934
DIČ:
1042032937
SK NACE:
10710 Výroba chleba
Adresa:
Trstín 83
91905 Trstín
Okres:
Trnava
Kraj:
Trnavský kraj
Právna forma:
Živnostník
Kat. veľkosti:
nezistený
Druh vlastníctva:
Súkromné tuzemské
Dátum vzniku:
15.02.2005
Dátum zániku:
01.10.2022
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
17.03.2015
Zostavená dňa:
20.02.2015
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
18.02.2016
Zostavená dňa:
16.02.2016
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
07.02.2017
Zostavená dňa:
03.02.2017
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
12.02.2018
Zostavená dňa:
07.02.2018
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
26.02.2019
Zostavená dňa:
26.02.2019
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
02.03.2020
Zostavená dňa:
18.02.2020
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
25.02.2021
Zostavená dňa:
25.02.2021
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
10.02.2022
Zostavená dňa:
03.02.2022
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
24.03.2023
Zostavená dňa:
23.03.2023
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Môžeme, prosím, používať cookies?🍪

S cieľom zabezpečenia správneho fungovania webovej stránky a zlepšovania našich služieb používame cookies. Prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Nevyhnutné cookies
Vždy aktívne
Zabezpečujú základnú použiteľnosť webovej stránky. Webová stránka nemôže správne fungovať bez týchto cookies. Tieto súbory cookie neukladajú žiadne informácie o vás.
Analytické cookies
Pomáhajú lepšie porozumieť správaniu návštevníkov webovej stránky a tým prispievajú k lepšej funkcionalite tohto webu.