Zdroj údajov: FRSR,
aktualizované: 18.02.2025

Peter Farnbauer

Peter Farnbauer

IČO:
DIČ:
1027355516
SK NACE:
90030 Umelecká tvorba
Adresa:
Kultsára 8
94501 Komárno
Okres:
Komárno
Kraj:
Nitriansky kraj
Právna forma:
Živnostník
Kat. veľkosti:
Druh vlastníctva:
Dátum vzniku:
-
Dátum zániku:
-
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
18.02.2025
Zostavená dňa:
18.02.2025
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
19.02.2024
Zostavená dňa:
19.02.2024
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
07.03.2023
Zostavená dňa:
07.03.2023
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
25.03.2021
Zostavená dňa:
25.03.2021
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
11.03.2020
Zostavená dňa:
11.03.2020
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
14.03.2019
Zostavená dňa:
14.03.2019
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
13.03.2018
Zostavená dňa:
13.03.2018
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
21.02.2017
Zostavená dňa:
21.02.2017
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
24.03.2016
Zostavená dňa:
24.03.2016
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
19.03.2015
Zostavená dňa:
19.03.2015
Úč FO: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Môžeme, prosím, používať cookies?🍪

S cieľom zabezpečenia správneho fungovania webovej stránky a zlepšovania našich služieb používame cookies. Prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Nevyhnutné cookies
Vždy aktívne
Zabezpečujú základnú použiteľnosť webovej stránky. Webová stránka nemôže správne fungovať bez týchto cookies. Tieto súbory cookie neukladajú žiadne informácie o vás.
Analytické cookies
Pomáhajú lepšie porozumieť správaniu návštevníkov webovej stránky a tým prispievajú k lepšej funkcionalite tohto webu.