Zdroj údajov: ŠÚSR,
aktualizované: 31.03.2024

Duslo, a.s.

Duslo, a.s.

IČO:
35826487
DIČ:
2021607984
SK NACE:
20150 Výroba priemysel.hnojív
Adresa:
Administratívna budova, ev. č. 1236
92703 Šaľa
Okres:
Šaľa
Kraj:
Nitriansky kraj
Právna forma:
Akc. spol.
Kat. veľkosti:
1000-1999 zamestnancov
Druh vlastníctva:
Zahraničné
Dátum vzniku:
28.11.2001
Dátum zániku:
-
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
17.04.2023
Zostavená dňa:
06.03.2023

IFRS účtovná závierka: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
17.04.2023
Zostavená dňa:
06.03.2023

IFRS účtovná závierka: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
17.04.2023
Zostavená dňa:
06.03.2023

IFRS účtovná závierka: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
12.05.2022
Zostavená dňa:
14.03.2022

IFRS účtovná závierka: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
25.03.2021
Zostavená dňa:
28.02.2021

IFRS účtovná závierka: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
28.03.2017
Zostavená dňa:
28.02.2017

IFRS účtovná závierka: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
28.03.2017
Zostavená dňa:
28.02.2017

IFRS účtovná závierka: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)
Typ závierky:
Individuálna riadna
Predložená dňa:
29.03.2016
Zostavená dňa:
29.02.2016

IFRS účtovná závierka: Účtovná závierka
(Zdroj údajov: FRSR)

Môžeme, prosím, používať cookies?🍪

S cieľom zabezpečenia správneho fungovania webovej stránky a zlepšovania našich služieb používame cookies. Prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Nevyhnutné cookies
Vždy aktívne
Zabezpečujú základnú použiteľnosť webovej stránky. Webová stránka nemôže správne fungovať bez týchto cookies. Tieto súbory cookie neukladajú žiadne informácie o vás.
Analytické cookies
Pomáhajú lepšie porozumieť správaniu návštevníkov webovej stránky a tým prispievajú k lepšej funkcionalite tohto webu.